CLEEGASTRONOMIE = Jan Tom Sesink Clee = the driving Frenchman

Ga naar Frankrijk en je ontdekt het: gastronomie heeft hier een hart. Want waar je ook komt, iedereen praat over lekker eten en drinken. Aan de keukentafel, in het café, de supermarkt en in de rij bij de bakker of de slager. Voor mij is het gastronomische leven in Frankrijk een combinatie van smaak, passie, liefde, rituelen en een geweldige  manier van presenteren. Kortom ‘l’art de la table”. En daar hou ik zoveel van dat ik die liefde naar Nederland breng. Met CLEEGASTRONOMIE.


CLEEGASTRONOMIE importeert alleen de beste, mooiste, lekkerste en meest bijzondere Franse producten. Direct, zonder tussenhandelaars en andere inmenging. Alleen op die manier proef je namelijk de pure smaak van deze authentieke producten. Natuurlijk geldt dit niet alleen voor typisch Franse wijn, confit de canard of kastanje confiture, maar ook voor minder bekende producten zoals  Genepi likeur uit de Alpen of een bruisende limonade met 24karaats goud erin verwerkt.

Waar het hart vol van is…
Net als de Fransen hecht CLEEGASTRONOMIE belang aan alles wat eet- en drinkbaar is. Maar nog veel belangrijker is de kwaliteit. Daarom is het assortiment niet via zoekmachines, maar via echte mensen gevonden. Door mijn Franse opvoeding ben ik een native speaker en zo krijg ik tips van (Franse) vrienden, kennissen en collega’s. Omdat smaak heel persoonlijk is, zijn deze bronnen zorgvuldig uitgezocht. Stuk voor stuk zijn het namelijk fijnproevers, kenners van de Franse keuken en mensen met een bijzonder exquise gevoel voor smaak.

Fransman in hart en nieren
CLEEGASTRONOMIE investeert in eerlijke producten en eerlijk zakendoen. Want alleen door (letterlijk) buiten de gebaande paden te reizen, is mogelijk juist die producent te vinden die niemand kent. Er is dus geen vooraf vaststaand plan. Producten die de gastronomie verrijken, ontdek je namelijk alleen door het land, de smaak en de producenten de tijd te gunnen om ze beter te leren kennen. Door je onder te dompelen in de Franse way of life en op te stellen als een echte “Français”.

De sleutel tot culinair Frankrijk
CLEEGASTRONOMIE bewijst dat waar een wil is, ook een weg is. En dat welk (Frans, gastronomisch) product je ook zoekt, of dat nu augurken zijn of gesuikerde viooltjes, het altijd wel ergens te vinden is. Al kost dat soms even tijd dit te vinden. Daarom levert CLEEGASTRONOMIE zowel aan bedrijven als aan  particulieren en is geen vraag te gek. Het vinden van het juiste product, vormt namelijk de sleutel tot het hart van CLEEGASTRONOMIE.

Bon Appetit!

19 artikel(en)

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Van hoog naar laag sorteren
 • 9a the-driving-frenchman

 • 9u the-driving-frenchman

 • 9t the-driving-frenchman

 • 9s the-driving-frenchman

 • 9r the-driving-frenchman

 • 9p the-driving-frenchman

 • 9o the-driving-frenchman

 • 9n the-driving-frenchman